Gel pel Punt G amb feromones
Gel pel Punt G amb feromones
Gel pel Punt G amb feromones foto 2

Gel pel Punt G amb feromones

25.00 €

Excitant per estimular el punt G femení i aconseguir un orgasme vaginal o molts. Deixa la zona super sensible i amb el mínim fregament s'arriba a l'orgasme. Ah! I amb feromones per més desig sexual!

El gel del Punt G amb feromones és un gel excitant pensat per estimular el punt G femení i aconseguir un orgasme vaginal o moooolts!
Sabeu que les dones som multiorgàsmiques? que podem tenir un, dos, set o quinze orgasmes? Tot és qüestió d'aprendre sobre una mateixa i deixar-se anar. Si ja fas tot això i necessites una mica d'ajuda, aquest gel et deixarà la zona del Punt G a punt de caramel.
El gel s'aplica a la zona interna de la dona. Pots posar una gota o més d'una si ho vols més intens, però millor comença amb una gota. Com el punt G no està clar on està ja que amb l'excitació es belluga i canvia de lloc, mira de localitzar el botó del clítoris i posa el gel a la mateixa alçada del clítoris però per dins la vagina. Quan notis una zona rugosa, posa la gota de gel allà.
Tot just posar-te'l descobriràs que et deixa tota la zona més sensible ja que és un vasodilatador, tot i que no notaràs cap altre sensació.
Amb l'ajuda d'un dit, d'un vibrador, del penis d'algun amic, d'una pastanaga amb preservatiu o qualsevol cosa que es pugui introduïr... Notaràs que el seu fregament t'ajudarà a arribar a l'orgasme!
Ah! si arribes a l'orgasme, és més intens!
Es comença a notar el seu efecte a partir del moment en què te'l poses ja que activa la circulació de la sang i dura uns 20 minuts depenent de la quantitat que hagis posat.
Impossible d'imaginar, només ho sabràs quan ho provis! Sol/a o en parella! Ah! Les feromones augmenten les ganes i l'atracció de la parella.
Si estàs embarassada millor que no l'utilitzis! Tampoc els que tenen problemes cardiovasculars ja que ens posa a tope i fa que la sang s'alteri!

  Característiques:
 • Envàs 15 ml.
 • Sense parabens
 • Sense sucre
 • Efecte fresc
 • Ingredients: niacina, menta verda, ginseng, arginina i metil nicotinat
 • 0,5 fl. oz.
 • Fabricat a USA
 • 12 mesos després d'obrir
 • compatible amb el làtex i les joguines

0 Comentaris

Deixa un comentari


Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X