Escuma per a massatges de bombolla
Escuma per a massatges de bombolla

Escuma per a massatges de bombolla

17.00 €

Tickle my body aroma cotó de sucre. Escuma per a realitzar massatges de bombolla! LOVE TO LOVE HANDCUFFS PINK: Marca disenyada i creada per dones.

Escuma per a massatges de bombolla Tickle my bodi aroma cotó de sucre! ( No comestible )
Dóna un toc picant als teus massatges i descobreix noves sensacions!
Aplica aquesta escuma de massatge com si fos nata pel cos evitant les parts íntimes. Està pensada per a donar massatges amb sensació de bombolles i gaudir de la seva fresca i sorprenent textura. Les carícies barrejades amb l'escuma, t'ajudaran a percebre unes delicioses sensacions i irresistibles pessigolles...

    Característiques:
  • Aroma: cotó de sucre (No comestible)
  • Envàs: Aerosol 150 ml.
  • Marca: LOVE TO LOVE
  • PERILL: Aerosol extremadament inflamable
  • Precaucions d'ús: Recipient a pressió: Pot rebentar si s'escalfa. Mantenir allunyat de la calor, de superfícies calentes, d'espurnes, de flames obertes i dels nens. No fumar. No polvoritzar sobre una flama oberta o una altra font d'ignició. No perforar ni cremar, fins i tot després del seu ús. Protegir de la llum del sol. No exposar a temperatures superiors a 50 °C. No ingerir. Només per a ús extern. En cas de contacte amb els ulls, rentar amb aigua. En cas de reacció al·lèrgica, deixar usar-ho. Evitar el contacte amb la cara, els ulls i les parts sensibles del cos.
  • Marca: LOVE TO LOVE

0 Comentaris

Deixa un comentari


Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X