ORGANITZA UNA XERRADA PER A UN GRUP DE DONES

XERRADES DE SALUT SEXUAL
Si formeu part d'un col·lectiu de dones feministes, una associació de dones, un grup de dones de la tercera edat, una entitat amb dones de totes les edats...
Us voleu reunir per celebrar el dia de la dona o algun altre esdeveniment, per parlar de temes relacionats amb la salut sexual...
Des de la Carmanyola Picant, organitzem xerrades de sòl pelvià i d'higiene íntima per conèixer i aprofundir sobre la zona pèlvica i vaginal.

Utilitzem un suport electrònic per fer les explicacions. Fem dinàmiques participatives amb els productes terapèutics i saludables que mostrem, per tal de fomentar el diàleg i la reflexió d'una forma respectuosa, divertida i des de la diversitat. Si ja teniu altres actes organitzats, podem seguir el vostre fil o incorporar l'eix d'animació proposat. Ens adaptem a les necessitats de cada grup per fer les xerrades a mida.

OBJECTIUS

  • Conèixer i aprofundir sobre la nostra zona íntima
  • Aprendre a cuidar-se saludablement
  • Aconseguir millors relacions sexuals
  • Trencar mites i tabús
  • Passar una bona estona entre dones
Noia damunt d'una bola terapèutica de pilates tonificant el sòl pelvià amb les boles xineses
Copas menstruales de la marca meluna de la Carmanyola Picant

ALTERNATIVES A LA HIGIENE ÍNTIMA TRADICIONAL
El nostre cos el cuidem i mimem a nivell físic o extern, però a vegades descuidem la part interna o més íntima. També s'hauria de cuidar i agafar més consciència de la importància que té a tots els nivells. En aquestes xerrades expliquem com cuidar-nos de forma saludable i mostrem productes per ajudar-nos com les copes menstruals, una gran alternativa a les compreses i als tampons. És un tema molt interessant i encara força desconegut ja que potser no interessa a nivell comercial. També ensenyem les esponges marines, les compreses ecològiques re-utilitzables i d'altres productes sostenibles i importants per cuidar-se, que tampoc es coneixen per poder valorar quin encaixa millor a cada dona, ja que totes som diferents.

Noia tonificant el sòl pèlvic asseguda sobre les seves cames i aquestes damunt d'un aillant

COM ENFORTIR I CUIDAR EL SÒL PELVIÀ
El sòl pelvià és una de les zones més importants del cos i una de les més oblidades, no ens en donen gaire informació... L'objectiu d'aquestes xerrades és explicar de forma clara la importància del sòl pelvià per tal d'evitar problemes com ara incontinència o prolapses i també com cal cuidar-lo per poder gaudir més en les relacions sexuals i en la vida diària. Ho fem d'una forma propera i pràctica i ajudem a resoldre dubtes que puguin sorgir. El què volem és que quan acabem la xerrada les dones surtin amb una major consciència de la zona pèlvica i vaginal i que sentin que han après alguna cosa nova. Si es veu oportú us podem ensenyar alguns exercicis per aprendre a tonificar el sòl pelvià. Aquests exercicis si els segueixen fent, els ajudarà a evitar o postposar els moltíssims problemes que poden anar sortint.

QUANT VAL? 150€ la sessió.

Opció de sortejar algun producte o portar estoc. Desplaçament extra fora del Vallès Occidental.

DURADA
Les xerrades per a col·lectius de dones acostumen a durar unes 2 hores. Si necessiteu que duri diferent, ja ens adaptarem a la durada que més convingui.
Recomanem grups de 15 a 30 persones. Per a grups mes nombrosos, hi hauria l'opció de venir dues ponents o dividir en dos grups.

PER RESERVAR
Per ampliar informació i per reservar ens podeu trucar al: 679823558 - 687416369. També ens podeu escriure un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat

COL·LABORACIONS AMB CENTRES I ASSOCIACIONS:

A l'escola de Rellinars vam organitzar dues sessions de sòl pelvià durant les jornades de salut que es van organitzar des de l'Ajuntament de Rellinars. La primera va ser una masterclass de sòl pelvià on vam explicar a través d'un suport electrònic com es pot enfortir. Després vam fer exercicis amb la respiració per aprendre a tonificar i poder seguir enfortint des de casa. La segona va ser una xerrada d'hipopressius on vam treballar totes les fibres que ens ajuden a tenir una bona textura muscular.
amb el títol de: El sexe no es jubila, vam fer un tàpersex amb una gran diversitat de dones grans, ben jubilades. Parlant de sexe i joguines per complementar un millor sexe, tant si estan soles com si estan acompanyades
L'Associació de dones de Cabra del Camp, es va reunir per fer un tàpersex al vespre amb totes les dones de Cabra i de la urbanització Mas del Plata. Les vam posar al dia de les novetats en joguines eròtiques mentre els homes esperaven amb quines novetats sortien.
Jornades sobre sexe per a dones de la 3a edat.
Tuppersex al casal, amb moltes dones de totes les edats.
Tuppersex amb moltes dones de la tercera edat, barrejades amb noies molt joves i unes quantes de mitjana edat. Tot un èxit!
Grup de dones amb ganes de conèixer les alternatives a la higiene íntima tradicional. Vam explicar què es pot utilitzar per crear consciència de la importància de cuidar-nos saludablement. També vam ensenyar cosmètica eròtica de la bona (sense gluten, sense parabens, sense sucre, 100% vegana) i joguines picants de silicona mèdica per jugar saludablement. Va estar molt bé i totes vam aprendre de totes! Nosaltres també!
Trobada eròtico-diabòlica: vam sopar un pica-pica eròtic, cadascú va portar menjar afrodisíac i amb formes o decoracions eròtiques. Els millor plats van entrar al sorteig d'una Panera Sexy. Després vam fer el Tàpersex de mandràgores que va acabar sortint de festa amb els productes adquirits 'posats'.
Cada any, durant la Festa major, realitzem una masterclass en un lloc diferent de la ciutat. Per aprendre a tonificar i crear consciència a les dones perquè també es cuidin, sabent com fer-ho.
Sopar eròtic organitzat per l'espai gastronòmic, amb plats afrodisíacs molt lograts i a continuació sessió carmanyolasex amb productes de proximitat i amb l'eix d'animació dels tòpics catalans sexuals, mostrant productes amb malnoms ben catalans per riure una bona estona.
Amb suport digital vam fer una sessió informativa sobre el sòl pelvià, explicant com està sa, com està debilitat i com poder aconseguir millorar. Per tal de fer-ho força pràctic, vam aprofitar que fan classes de ioga i amb les màrfegues o aillants, vam posar en pràctica un munt d'exercicis per tonificar acompanyats d'una bona respiració. Kegels per tothom, mostra d'hipopressius per si es vol tonificar amb un entrenador personal i finalment exercicis per tonificar amb les boles xineses que això ho podem fer totes sense ajuda de cap entrenador.
La XET o Xarxa emprenedora de Terrassa, va realitzar unes jornades de Salut amb diferents ponents per tractar alimentació, exercici i sexe saludable on vam ser els encarregats de realitzar la xerrada.
Tuppersex per a mares amb la intenció que després de ser mares també han de sortir, riure i posar-se al dia de les joguines eròtiques per tal de poder-les introduir en la seva vida familiar. Després d'un part hi ha molts canvis al cos, en la part més terapèutica, vam crear un bon ambient on tothom exposava les seves preocupacions, acabant fent teràpia entre totes i sortint d'allà amb la idea de millorar sexualment i físicament.

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X