ORGANITZA UN TUPPERSEX

Reunió de Tupersex de la Carmanyola Picant amb un grup de noies on una assessora explica les boles xineses

QUÈ ÉS UNA CARMANYOLASEX?
És una trobada d'amics (nois i/o noies), on l'assessora mostra i explica una gran diversitat de productes eròtics i terapèutics, que al final, es poden comprar perquè portem estoc. Així podreu gaudir de les compres el mateix dia.
Tenim en compte les diferents realitats, ja sigui per diferent raó de gènere, cultura, edat, orientació sexual, lgtbi o diversitat funcional. Fomentem la sororitat.

ON? QUÈ FAREM?
El tuppersex, el realitzarem allà on preferiu (millor en un ambient acollidor i íntim). Us anirem ensenyant un a un, tots els articles que portem, perquè pugueu tocar, olorar, llepar… i els anirem deixant sobre una taula.
A través dels productes eròtics que anirem mostrant, parlarem de sexe amb naturalitat, i en confiança intercanviarem experiències i coneixements. Quan acabem les explicacions, farem un resum de cada producte amb el seu preu.
Al finalitzar, en un ambient separat, tindrem muntada una paradeta amb l’estoc, on us assessorarem individualment per si han quedat dubtes o es vol consultar en total intimitat i relax. Si algú vol comprar alguna cosa, ja s'ho podrà endur el mateix dia. Apostem per productes ecosaludables, de proximitat per minimitzar l'impacte ecològic, amb el mínim packaging i sense imatges sexistes.

AFEGIU 2 CÒCTELS AFRODISÍACS

Còctels afrodisíacs de la Carmanyola Picant on surten els ingredients per fer el taller de còctels

CATASEX
És un complement de les reunions de CarmanyolaSex, en format taller de còctels. Es tracta d'afegir 2 còctels afrodisíacs per persona, que us podreu beure durant la reunió de tàpersex. Començarem fent el còctel de Benvinguda i mentre us l'aneu bevent, anirem fent el tàpersex. A mitja reunió farem el 2n còctel, per encarar la recta final del tàpersex amb més animació! Proveu el còctel Trempat, el Picant, el Revifador, el Kir Reial... No us deixaran indiferents!
Ah! Tots els còctels tenen la seva versió sense alcohol!

ON? QUÈ FAREM?
El Catasex el realitzem allà on estiguem fent el tàpersex. Us ensenyarem a fer 2 còctels afrodisíacs diferents. Cadascú podrà anar fent els seus còctels seguint les nostres instruccions. Durant el tàpersex us els podreu anar bevent i us deixarem repetir... Ja us passarem la recepta perquè els pugueu tornar a fer en altres ocasions!

DURADA
Les reunions de CarmanyolaSex acostumen a durar unes 2 hores. Afegint els còctels afrodisíacs duraran una mitja hora més. Si necessiteu que duri diferent, ens adaptem. Recomanem grups de 10 a 20 persones. Si sou més, no hi ha problema... Ja vindrem dues assessores, per poder-vos atendre millor!.

PER RESERVAR
Truqueu al 679823558 - 687416369 (o feu whatsapp)
Us preguntarem: Població on voleu fer el tàpersex? Dia i hora? Quants sereu? Edats del grup? És un comiat o aniversari?
Ah! Si ets l'amfitrió/na, en acabar et farem un regalet. Demana'l !
Per desplaçaments superiors a 40 km s'incrementarà el preu 2-3€ per persona (depenent d'on vingui l'assessora)

8 € Persona

TupperSex

  • Tuppersex
  • Assessorament
  • 2 h.
  • Sense compra mínima
15 € Persona

CataSex

  • Tuppersex
  • Assessorament
  • 2'5 h.
  • 2 Còctels
  • Sense compra mínima

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X