ORGANITZA UNA FORMACIÓ DE SEXUALITAT PER A JOVES

Interrogants en format senyal de trànsit, que simbolitza el perill de la proximitat de joves amb preguntes

XERRADA DE SEXUALITAT
Organitzem tallers de sexualitat per a entitats o centres, mitjançant dinàmiques participatives per tal de fomentar el diàleg i la reflexió d'una forma respectuosa, divertida i des de la diversitat. Ens adaptem a les característiques de cada grup.

TUPPERSEX PER A JOVES
L'eix d'animació per assolir els objectius plantejats a cada una de les xerrades, serà a través d'un tàpersex on mostrarem diversos productes. El tàpersex ens ajudarà a crear un ambient distès i còmode per tal que puguin exposar els seus dubtes. Les principals prioritats de les xerrades-tàpersex és aconseguir que els joves s'acceptin tal com són, descobreixin la sexualitat d'una forma diferent i s'ho passin bé aprenent, estant atents fins al final.

PRIMERES RELACIONS (13-15 anys)

Fomentar una educació sexual sana i responsable.
Conèixer i respectar el propi cos i el dels altres.
Aclarir conceptes de l'àmbit sexual.
Proporcionar eines per desenvolupar hàbits sexuals saludables.
Trencar mites i tabús.

PARLEM DE SEXE (16 anys en endavant)

Fomentar una educació sexual sana i responsable.
Parlar d'estereotips sexuals i de gènere.
Educar en la igualtat i empatia en les relacions afectivosexuals.
Aclarir conceptes i intercanviar experiències.
Iniciació al joc eròtic.

QUANT VAL? 180€ la sessió.

Desplaçament extra fora del Vallès Occidental

Foto de la xerrada per joves

DURADA
Les xerrades per a joves acostumen a durar unes 2 hores.
Si necessiteu que duri diferent, ens adaptem.
Recomanem grups de 10 a 25 joves. Per a grups més nombrosos, ja considerarem la opció de venir 2 ponents o dividir els joves en 2 grups.

PER RESERVAR
Per ampliar informació i per reservar ens podeu trucar al: 679823558 - 687416369
També ens podeu escriure un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat

Centres i associacions on hem estat:

Tàpersex d'iniciació al joc eròtic, començant amb la cosmètica eròtica per descobrir-se un mateix o amb qui s'estigui i acabant amb joguinetes picants per passar-ho bé i aprendre una mica més. Van poder tocar, olorar, llepar o veure com funcionava cada producte, mentre anàvem explicant anècdotes divertides. Els vam donar la opció d'escriure preguntes confidencials en un paper que van deixar en una urna i que va servir per participar del sorteig d'uns quants productes eròtics. Van sortir ben contents amb algun regalet per iniciar-se i sense dubtes. Un total de 28 nois i noies de 14 i 15 anys.
Descobreix la sexualitat d'una forma diferent.
Dues parts: Primer al grup de joves de 14-15 anys i després als joves de més de 16 anys. Xerrada-tàpersex d'iniciació al joc eròtic mostrant productes per descobrir-se un mateix i intentar descobrir la parella, si n'hi ha. Resolució de dubtes amb sorteig de productes eròtics perquè es quedin fins al final i preguntin el que els amoïna.
Powerpoint sobre les malalties de transmissió sexual a càrreg d'una jove infermera. Torn de preguntes a la infermera i a nosaltres. Xerrada-tàpersex amb els productes eròtics d'iniciació al joc com cosmètica eròtica, d'higiene íntima i algunes joguinetes sense forma fàl·lica per introduir en les relacions sexuals. Sorteig de productes eròtics perquè es quedin fins al final. En aquest cas, es va fer una invitació que tenia dues parts: el número pel sorteig, i l'espai per la pregunta o dubte que es faria en secret, ja que s'introduïen en una urna.
Tuppersex per als joves de Sant Quirze després d'un sopar temàtic
Xerrada per a joves sobre la iniciació al joc eròtic amb mostra de productes en format tuppersex i resolució de dubtes.
Tuppsersex per a les joves del districte. El vam fer a continuació del foro-debat de la projecció de la pel•lícula Histèria, que va del primer vibrador de la història.
Dins les Jornades sobre sexualitat i gènere de Masquefa 2018, vam fer la cloenda amb un Tuppersex i salut sexual per a joves.
Taller per als joves de més de 16 anys de l'Espai Jove de Vallbona d'anoia. Vam començar amb unes preguntes fetes amb l'aplicació Kahoot, on ells amb el mòbil anaven contestant i sortien les gràfiques de les respostes que aprofitàvem per a parlar entre tots de les seves opinions generals. A continuació vam fer un mini tuppersex per acabar tocant productes i anar parlant més distesament de tots els temes que els preocupen o volen saber.
El grup de joves Revolució Jove, ha organitzat un parell de tallers instructius: Els condons i la Copa menstrual. Obre la ment i trenca els tabús amb el Tuppersex. On han participat unes 30 persones de 16 anys en endavant, amb moltes ganes d'aprendre, passar una bona estona i solucionar dubtes sobre com utilitzar bé, la copa menstrual.
Copa menstrual i alternatives a la higiene íntima tradicional.
Noies joves de més de 16 anys amb ganes de descobrir com utilitzar la copa menstrual o quines altres alternatives hi ha. Vam parlar i mostrar les esponges marines, les compreses o salvaslips reutilitzables, els tres tipus de copa amb diferents opcions de buidat, perquè poguéssin tocar i comparar. Vam utilitzar imatges a la pantalla per saber com col·locar la copa, com és el sòl pelvià i com es pot enfortir.
Dins el marc del Carnestoltes es va fer un tuppersex per a joves sense tabús. La majoria, noies empoderades amb la idea de descobrir com es pot viure una sexualitat sense complexes, amb l’autoconeixement com a element clau per saber què els agrada i com els agradaria viure plenament i evidentment de forma segura. Va ser una xerrada molt participativa on vam aprendre molts aspectes interessants de la sexualitat i es van posar al dia entre elles, compartint experiències a través de tots el temes que anàvem tractant a través de les joguines.

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X