Carmanyola Picant


Carmanyola Picant és una empresa catalana dedicada a fer reunions de tàpersex amb més de 16 anys d'experiència. La nostra maleta mostrari i la presentació dels articles d'un en un, resoldran qualsevol dels teus dubtes, trencant mites i tabús. Podràs tocar, olorar, llepar o veure com funciona cada producte, mentre desvetllem curiositats i anècdotes divertides per passar una bona estona.

També organitzem xerrades de salut sexual per a joves i xerrades específiques de sòl pelvià que adaptem segons necessitats del grup.
Oferim catàleg de productes eròtics, de qualitat garantida, que us enviarem a domicili o a un punt de recollida, amb la màxima discreció i confidencialitat.

PRODUCTES ERÒTICS

Productes eròtics de qualitat garantida i de màxima proximitat.

Cosmètica eròtica 'made in' Catalunya. Consulta els que són aptes per a vegans, sense sucre, sense gluten i lliures de parabens.

Vols aprendre a tonificar el sòl pelvià? Saps que hi ha lubricants de llarga durada, que no s'evaporen?

T'imagines com deu ser el succionador de clítoris? T'atreveixes a posa-te Peta Zetas a les teves parts més íntimes?

ÚLTIMES NOTÍCIES

Joves sense tabús. Sessions d'educació sexual a través del Tuppersex
SIBIL·LA DE FORTIÀ - De concubina a reina de Catalunya i Aragó
Com tenir un sòl pelvià  saludable i en forma

EL NOSTRE EQUIP

Tenim assessores distribuïdes per tot Catalunya i Pais Valencià

Rosa Grau - Carmanyolapicant.cat

Assessora Tàpersex amb 14 anys d'experiència. Activista i divulgadora sexual. Experta en productes terapèutics per enfortir i cuidar el sòl pelvià.

Rosa Grau Directora Comercial

Assessora Tàpersex. Professora de ioga i educació física. Màster en dietètica i nutrició. Llicenciada en CAFE especialitat: salut. Tècnica en Hipopressius.

Anna Saperes Directora Tècnica

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X