COM COMPRAR?

Comprar a la Carmanyola Picant és molt senzill. Segueix els passos següents:

Si voleu comprar algun producte de la web o que hàgiu vist en alguna reunió de tàpersex, només cal que ens digueu quin/s voleu i us enviarem discretament un paquet a l’adreça que ens faciliteu en 24-48 hores de dilluns a divendres. Si necessiteu que us ho enviem a algun altre lloc (fora de la península), ens consulteu i ho valorem.

Normalment treballem amb nacex. Enviem a domicili o es pot anar a recollir a la oficina de nacex que preferiu. Per mirar els punts de recollida: www.nacexshop.com

Si us va millor podem fer enviaments amb altres agències de transport o ens ho podeu venir a buscar al nostre magatzem de Terrassa.

Per tal de fer el pagament ens podeu fer una transferència a BBVA al número de compte:
ES8001828110440201659159 Indicant: Comanda web i el vostre nom
Després del pagament, podeu enviar el comprovant de la transferència al 679823558

Si voleu utilitzar Bizum, PayPal, o pagar amb codi, també es pot fer. Només cal que ens digueu com ho voleu fer.

Per l’enviament necessitarem:
Nom i cognom
Empresa si és el cas
Adreça, codi postal i població
Telèfon de contacte pel transportista

Per assegurar la vostra confidencialitat, tenim un servei de paqueteria completament discret i segur. Les vostres dades personals estan protegides per la Llei Orgànica de Regulació del Tractament Autoritzat i Dades de Caràcter personal, i mai passaran a terceres mans sense la vostra autorització.

DEVOLUCIONS

Dret de revocació: l'Art 44 de la Llei 7/1996, del 15 de gener, d'ordenació del Comerç Minorista, confereix al client el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini de 14 dies naturals des de la recepció del mateix, prèvia comunicació amb Rosa Grau (enviant un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat), amb devolució del preu que hagués pagat pel producte. La devolució del producte s'exercirà sense penalitzacions de manera que la Rosa Grau procedirà al reintegrament de l'import total de la compra, incloent, si n'hi ha, les despeses d'enviament. La Rosa Grau ofereix la possibilitat de retornar qualsevol producte adquirit amb servei a domicili o lliurat a les seves reunions. Per poder efectuar la devolució, el producte ha d'estar complet, en perfecte estat i en el seu embalatge original.

Devolució per defectes de producte, defectes produïts en el transport o error en l'enviament: si en el moment del lliurament s'aprecia de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d'enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys en el transport o s'aprecia, de la mateixa manera, un defecte en la mercaderia rebuda, també durant el període de garantia, el client ho pot comunicar a la Rosa Grau (enviant foto/s del producte per correu electrònic a hola@carmanyolapicant.cat) en un termini de 15 dies. La Rosa Grau es responsabilitzarà de la substitució per un de nou o el reemborsament del preu pagat pel mateix. La reparació i/o la substitució del producte defectuós serà gratuïta per al consumidor, incloent les despeses d'enviament. Aquest dret de desistiment no s'aplicarà a aquells productes que per raons d'higiene o altres excepcions legalment previstes no siguin susceptibles de desistiment.

EN RESUM:
-Per a la devolució o canvis d'un o diversos productes rebuts, hauran d'estar en perfecte estat, sense utilitzar i dins de la seva caixa original. 

-El període per demanar la devolució o el canvi és de 15 dies naturals des de la recepció de la comanda. Amb posterioritat a aquesta data no s'admetran devolucions.

-Per a la devolució o el canvi serà necessari enviar un correu electrònic a hola@carmanyolapicant.cat. També ens podeu trucar o fer whatsapp al 687416369 - 679823558.

-Cal indicar la direcció de recollida i un número de telèfon mòbil i dia de la recollida amb franja horària d'un mínim de 3 hores perquè pugui passar el missatger.

-La Rosa Grau li confirmarà la devolució o el canvi, el dia i la franja horària de recollida i enviarà un missatger de Nacex perquè li reculli el paquet si és devolució, o que li reculli i li entregui en el mateix moment (intercanvi de paquets), si es tracta d'un canvi.

-Un cop la Rosa Grau hagi rebut el producte en el seu embalatge original i hagi comprovat el correcte estat d'aquest, es procedirà a realitzar l'abonament del preu pagat en un termini de 48 hores, en el mateix mitjà en el que es vagi realitzar. Si es va realitzar per PayPal, no es veurà reflectit al número de compte personal sinó que es reemborsarà al compte de PayPal.

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X