Peta Zetas excitant pels baixos
Peta Zetas excitant pels baixos
Peta Zetas excitant pels baixos foto 2

Peta Zetas excitant pels baixos

29.00 €

Gel estimulant unisex que vibra. Genial pels preliminars, per fer venir ganes i per intensificar l'orgasme! El millor vibrador líquid o líquid vibrador amb el que notaràs bombolles que es belluguen per les parts íntimes o als llavis.

El vibrador líquid és un gel excitant, que et farà vibrar! És l'última novetat en cosmètica eròtica estimulant!
El gel s'aplica a la zona íntima externa de l'home o de la dona. Pots posar una gota o més d'una si ho vols més intens.
Tot just posar-te'l notaràs unes sensacions estimulants semblants a unes ones de vibració o unes bombolletes que es belluguen per les parts íntimes produint una vibració, similar al peta-zeta.
Ajuda a fer venir ganes en els preliminars... i es pot llepar! La dona pot arribar a tenir un orgasme abans de l'habitual i per les que els hi costa, tenen més números d'arribar-hi.
Ah! si arribes a l'orgasme, és més intens!
Es comença a notar el seu efecte a partir del moment en què te'l poses ja que activa la circulació de la sang i dura uns 20 minuts depenent de la quantitat que hagis posat. Impossible d'imaginar, només ho sabràs quan ho provis! Sol/a o en parella!

    Característiques:
  • Envàs 15 ml.
  • Efecte fresc.

0 Comentaris

Deixa un comentari


Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X