TALLERS PER A GRUPS DE DONES

TALLERS DE SALUT SEXUAL
Dirigits a dones: col·lectiu feminista, associació de dones, casal, entitat, joves, tercera edat...

La societat no ens ha donat una bona educació sexual, ni menstrual, i per desconeixement no ens cuidem com ens mereixem.
Parlarem sense prejudicis ni tabús, de forma propera i pràctica, per aprendre a cuidar-nos saludablement i millorar la nostra sexualitat.

OBJECTIUS

  • Conèixer la nostra zona íntima
  • Aprendre a cuidar-se saludablement
  • Millorar les relacions sexuals
  • Trencar mites i tabús
  • Passar una bona estona entre dones
Noia damunt d'una bola terapèutica de pilates tonificant el sòl pelvià amb les boles xineses
Noia tonificant el sòl pèlvic asseguda sobre les seves cames i aquestes damunt d'un aillant

Opció 1: TALLER DE SÒL PELVIÀ
- Explicarem que és el sòl pelvià, la seva funció i la importància que té.
- Ensenyarem com cuidar-lo per a poder gaudir més en les relacions sexuals.
- Aconsellarem com evitar les pèrdues d'orina o els prolapses.
- Ajudarem a resoldre els dubtes que tingueu o puguin sorgir.

Volem que sortiu de la xerrada amb una major consciència de la zona pelviana i vaginal, sentint que heu après alguna cosa nova i amb ganes de començar a enfortir. Si creieu oportú, ensenyarem alguns exercicis per tonificar la zona, combinant amb la respiració per a més intensitat. Aquests exercicis si els continueu fent, millorareu, evitant o posposant futurs problemes.

Copas menstruales de la marca meluna de la Carmanyola Picant


Opció 2: TALLER HIGIENE MENSTRUAL

- Explicarem el cicle menstrual i com ens afecta la aciclicitat.
- Aconsellarem com dur millor el dia a dia, aprofitant que som cícliques.
- Parlarem dels productes menstruals i del sagnat lliure.
- Coneixerem alternatives sostenibles a la recollida de sagnat, com la copa menstrual, esponges marines, calces absorbents, salva eslip o compreses reutilitzables.
- Mostrarem com utilitzar-les: posar o treure, cuidar, netejar, esterilitzar.
- Donarem trucs per canviar-nos en wc públics sense una pica amb aigua.
- Ensenyarem com poder tenir relacions sexuals durant la menstruació, sense tacar.
- Resoldrem dubtes, compartirem experiències i sortireu gestionant la menstruació d’una altra manera.

Reivindiquem que la societat, pels seus interessos, ens imposi uns productes menstruals de luxe amb efectes secundaris sobre el nostre cos, quan hi ha altres alternatives més sostenibles a la recollida de sagnat.
Per aconseguir canvis socials, cal conèixer les alternatives que tenim i poder escollir en llibertat el mètode que ens sembli millor. Cada dona és un món i hi ha una fórmula per a cada dona.

Vetllem per dur productes ecosaludables: les copes són de silicona mèdica, les esponges del mediterrani i les compreses ens les fabriquen artesanalment un grup de dones en risc d'exclusió social. Fomentem la sororitat, la proximitat, l’economia i cuidem el medi ambient.

QUANT VAL? 180€ la sessió.

Opció de sortejar algun producte o portar estoc. Desplaçament extra fora del Vallès Occidental.

DURADA
Les xerrades per a col·lectius de dones duren unes 2 hores. Si necessiteu que duri diferent, ja ens adaptarem a la durada que més convingui.
Recomanem grups de 15 a 30 persones. Per a grups mes nombrosos, hi hauria l'opció de venir dues ponents o dividir en dos grups.

PER RESERVAR
Per ampliar informació i per reservar ens podeu trucar al: 679823558 - 687416369. També ens podeu escriure un correu electrònic a: hola@carmanyolapicant.cat

COL·LABORACIONS AMB CENTRES I ASSOCIACIONS:

A l'escola de Rellinars vam organitzar dues sessions de sòl pelvià durant les jornades de salut que es van organitzar des de l'Ajuntament de Rellinars. La primera va ser una masterclass de sòl pelvià on vam explicar a través d'un suport electrònic com es pot enfortir. Després vam fer exercicis amb la respiració per aprendre a tonificar i poder seguir enfortint des de casa. La segona va ser una xerrada d'hipopressius on vam treballar totes les fibres que ens ajuden a tenir una bona textura muscular.
amb el títol de: El sexe no es jubila, vam fer un tàpersex amb una gran diversitat de dones grans, ben jubilades. Parlant de sexe i joguines per complementar un millor sexe, tant si estan soles com si estan acompanyades
L'Associació de dones de Cabra del Camp, es va reunir per fer un tàpersex al vespre amb totes les dones de Cabra i de la urbanització Mas del Plata. Les vam posar al dia de les novetats en joguines eròtiques mentre els homes esperaven amb quines novetats sortien.
Jornades sobre sexe per a dones de la 3a edat.
Tuppersex al casal, amb moltes dones de totes les edats.
Tuppersex amb moltes dones de la tercera edat, barrejades amb noies molt joves i unes quantes de mitjana edat. Tot un èxit!
Grup de dones amb ganes de conèixer les alternatives a la higiene íntima tradicional. Vam explicar què es pot utilitzar per crear consciència de la importància de cuidar-nos saludablement. També vam ensenyar cosmètica eròtica de la bona (sense gluten, sense parabens, sense sucre, 100% vegana) i joguines picants de silicona mèdica per jugar saludablement. Va estar molt bé i totes vam aprendre de totes! Nosaltres també!
Trobada eròtico-diabòlica: vam sopar un pica-pica eròtic, cadascú va portar menjar afrodisíac i amb formes o decoracions eròtiques. Els millor plats van entrar al sorteig d'una Panera Sexy. Després vam fer el Tàpersex de mandràgores que va acabar sortint de festa amb els productes adquirits 'posats'.
Cada any, durant la Festa major, realitzem una masterclass en un lloc diferent de la ciutat. Per aprendre a tonificar i crear consciència a les dones perquè també es cuidin, sabent com fer-ho.
Sopar eròtic organitzat per l'espai gastronòmic, amb plats afrodisíacs molt lograts i a continuació sessió carmanyolasex amb productes de proximitat i amb l'eix d'animació dels tòpics catalans sexuals, mostrant productes amb malnoms ben catalans per riure una bona estona.
Amb suport digital vam fer una sessió informativa sobre el sòl pelvià, explicant com està sa, com està debilitat i com poder aconseguir millorar. Per tal de fer-ho força pràctic, vam aprofitar que fan classes de ioga i amb les màrfegues o aillants, vam posar en pràctica un munt d'exercicis per tonificar acompanyats d'una bona respiració. Kegels per tothom, mostra d'hipopressius per si es vol tonificar amb un entrenador personal i finalment exercicis per tonificar amb les boles xineses que això ho podem fer totes sense ajuda de cap entrenador.
La XET o Xarxa emprenedora de Terrassa, va realitzar unes jornades de Salut amb diferents ponents per tractar alimentació, exercici i sexe saludable on vam ser els encarregats de realitzar la xerrada.
Tuppersex per a mares amb la intenció que després de ser mares també han de sortir, riure i posar-se al dia de les joguines eròtiques per tal de poder-les introduir en la seva vida familiar. Després d'un part hi ha molts canvis al cos, en la part més terapèutica, vam crear un bon ambient on tothom exposava les seves preocupacions, acabant fent teràpia entre totes i sortint d'allà amb la idea de millorar sexualment i físicament.
Tuppersex al casal, amb les dones de l'associació de totes les edats.
Taller de sexualitat per a potenciar l'autoestima i la propia sexualitat de les noies mares adoelscents, en situacions de vulnerabilitat. Acompanyament, treballant temes de violència de gènere i reforçant el paper de la dona, amb la diversió d'un tuppersex per desinhibir-se una estona.

Aquesta web fa servir cookies per obtenir dades estadístiques de la navegacio dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu us.
Més informació sobre la nostra política de cookies Tancar X